electrocardiograma-medisan

Electrocardiograma

Este o reprezentare grafică a activității electrice a inimii înregistrată de electrozi de suprafață (pozitionati la nivelul pieptului, membrelor superioare si membrelor inferioare).

audiograma-medisan

Audiometria

Este  o  tehnică  de  măsurare  a  acuității auditive  a  unei persoane. Efectuam teste de audiometrie pentru categoria profesionala supusa riscurilor specifice conform legislatiei in vigoare (HG 355/2007).

testarea-acuitatii-vizuale

Testarea acuitatii vizuale

Reprezinta capacitatea ochiului de a distinge si a aprecia forma, dimensiunea dar si detaliile elementelor din imprejur, si se determina cu ajutorul optotipului (panou cu litere, cifre, semne sau desene). Aceasta se determina atat pentru aproape, cat si pentru distanta, pentru fiecare ochi in parte

probe-functionale-respiratorii-medisan

Probe functionale respiratorii

Spirometria este un test ce masoara cantitatea de aer pe care o persoana o poate inspira sau expira intr-o anumita perioada de timp.

analize-de-laborator-medisan

Analize de laborator

Se efectueaza in functie de profesia si riscurile angajatului conform legislatiei actuale.

examinare-psihologica-medisan

Examinare psihologica

Evaluarea aptitudinilor psiho-profesionale la angajare, periodic si la reluarea/ schimbarea activitatii angajatului, testare psihologica finalizata cu eliberarea avizului psihologic.